Kennis

Maak kennis met onze experts achter Basel IV! Team Capital Markets

1 min lezen

Gilbert Scherff

Gilbert Scherff  -  dinsdag 7 november 2023

Verken de wereld van financiële innovatie met onze experts. Onze serie, gecureerd door Gilbert Scherff, ontrafelt Basel IV-hervormingen en biedt inzichten voor de toekomst. Lees dan snel verder. 

Maak kennis met onze experts achter Basel IV! Deze informatieve  artikelenreeks is gecureerd door Gilbert Scherff. Ons doel is om je te begeleiden bij het navigeren door complexe markten en je te helpen een heldere visie te ontwikkelen voor het afstemmen van je strategie op toekomstige operationele modellen. We richten ons op belangrijke thema's, zoals Basel IV, Liquidity Management, Clearing, Collateral and Risk en ESG.

We kijken uit naar het delen van onze thought leadership en het organiseren van vervolgdiscussies over deze onderwerpen. Maak kennis met ons team:

Qconcepts - Financial Advisors - Capital MarketsV.l.n.r. Erwin Tak, Asaf Kedem, Rita Matuz, Raymond van Putten, Arnoud Albada, Gilbert Scherff, Pim van den Boom, An Huynh.

Blijf op de hoogte terwijl deze experts door de nuances van Basel IV navigeren en licht werpen op de impact ervan op banken, klanten en het brede financiële landschap. Verwacht waardevolle inzichten en expertanalyse die de weg vrijmaken voor een dieper begrip van deze cruciale hervormingen.

Lees de volledige serie artikelen:
1. BASEL IV: A game changer?
2. Risk-Weighted Assets: Levelling the playing field?
3. Basel IV and Clearing: A clearer picture
4. Basel IV and Securities Financing Transactions (SFT)
5. Cleared Repo: A clearer view on Repos?
6. CCP: Insights of a Master Machine
7. The Euro System Collateral Management System
8. Climate Risk, the facts and the trends
9. How to Risk Manage Climate Risk: Looking for a Crystal ball
10. XVA: X-Value Adjustment

Gilbert Scherff
Gilbert Scherff

Mail Gilbert
Blijf in ontwikkeling met ons